torstai 19. maaliskuuta 2020

Taidemuseon pääsiäinen on peruttu

Huomasin kävijätilastoista, että moni on etsinyt tietoa taidemuseon kevään ja pääsiäisen perinteisestä pisanka-näyttelystä. Sirpa Hasan ja Päivi Pullin Himmelifantasioita oli toki sovittu ajanjaksolle 26.3.-26.4.2020, mutta kuten varmasti meistä jokainen jo tietää, niin museot ovat sulkeneet ovensa keskiviikosta 18.3. alkaen, ja näin ollen meidänkin odotettu ja rakastettu kevätnäyttelymme on jouduttu perumaan ja siirtämään vuodella eteenpäin. Kevät ja pääsiäinen odottavat meitä ensi vuonnakin :)

Perhonen. Kuva Katri Ahola.


Muutamat työpajakuvat tässä tuokoon teille kaikille mukavia muistoja kevään 2018 tapahtumasta, jolloin Äänekosken taidemuseolla vieraili sunnuntaina 25.3. neljän tunnin sisällä 127 asiakasta!! Moni heistä uskaltautui ottamaan osaa Päivin ja Elinan ammattitaitoisesti ohjaamaan pisanka-pajaan. Moni myös ihastui tekniikkaan niin, että hankki itselleen tarvittavat välineet ja värit samaisella museoreissulla. 

Pääsiäiskana. Kuva Katri Ahola.




Pääsiäisen munanmaalausta ei ole asetettu virusepidemian aikaiselle "kieltolistalle", joten välineiden ja värien hankkiminen onnistuu esim. Hasa Designin kautta fb:ssä. Kannattaa siis kysellä, jos olet tarvikkeita vailla ja kiinnostunut aiheesta. Taidemuseolla ei ole valitettavasti näiden tarvikkeiden myyntiä tänä keväänä. Ymmärrystä tähän, ystävät.

Pysykää terveinä, tapaamme varmasti jossain vaiheessa.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti