torstai 3. tammikuuta 2013

Menestyksellistä uutta vuotta!

Vuoden ensimmäistä viikkoa viedään jo kovaa kyytiä. Tämän blogin kirjoittaminen on antanut odottaa jo useamman kuukauden ajan. Olen pahoillani. On vain ollut niin paljon puuhaa täällä työmaalla. Näyttelyitä on rakennettu ja purettu, taideteoksia on lainattu ja palautettu, taideteoksia on myös ostettu ja saatu lahjoituksena. Taidemuseon kokoelmat ovat kasvaneet useilla todella viehättävillä teoksilla, mistä olen erittäin tyytyväinen ja kiitollinen.

Kuluva vuosi tuo eteen jälleen useampia näyttelyn rakentamisia, joista ensimmäinen tosin onnistuu melkein leikiten. Taiteilija itse tulee rakennuspuuhiin ja minulle jää vain statistin osa tällä kertaa! Onpahan sitten aikaa tehdä suunnitelmia kesälle, joka onkin vielä täysin avoinna.

Tammikuun 27. pnä 2013 avautuu batikkitaiteilija Sirpa Hasan 20-vuotisjuhlanäyttely Kiinalaisia unia. Odotan hurjaa väri-iloittelua sekä lennokkaan mielikuvituksellisia aiheita. Sirpa on suolahtelaissyntyinen, tällä hetkellä Konnevedellä Pukaran koulua asuttava, mielestäni varsin mielenkiintoinen persoonallisuus. Meillä on ollut aiemminkin kiitosta kerännyttä yhteistyötä, mikä johti tämän tulevan juhlanäyttelyn ideointiin.

Siis kaikki kynnelle kykenevät TERVETULOA Äänekosken taidemuseolle (Kuhnamontie 1)27.1.2013 alkaen. Museomme on avoinna ti-to klo 12-15 sekä su klo 12-16. Pääsymaksua perimme 3€/2€.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti