tiistai 20. joulukuuta 2022

Äänekosken taidemuseo toivottaa tunnelmallista joulunaikaa ja taiteentäyteistä uutta vuotta!

 


Kun vuosia tulee lisää, ei meinaa pysyä ajankulun perässä. Olen pahoillani, etten ole koko syksynä kertoillut museon kuulumisista. Jotenkin syksy vain vei mennessään ja puristi loputkin mehut kropasta. Flunssat, koronat, Ukrainan kriisi ovat sävyttäneet koko loppuvuotta, mutta siinä sivussa ammatilliset työtehtävät on hoidettu niin hyvin kuin se on tässä tilanteessa ollut mahdollista. 

Vuoden viimeinen vaihtuva näyttely, ukrainalaissyntyisen taiteilija Vladimir Borodinin Valon maailma saavutti kaikesta huolimatta yleisömenestyksen; 624 vierailijaa tutustui Borodinin monipuoliseen ja yllätykselliseen kuvien maailmaan, ja näyttely sai runsaasti kiitosta. 

Taidemuseon henkilökunta viettää ansaittua joulutaukoa 23.12.2022-8.1.2023. Rakennamme uutta näyttelyä 9.-13.1. ja avaamme ovet tiistaina 17.1.2023, jolloin Arte Filos Äänekoski -ryhmä esittäytyy Elämä yllättää -näyttelyllään. Ryhmään kuuluvat Mari Aarnipelto, Liisa Hiilto, Kerttu Nuuhkarinen ja Hille Peura. He nostavat esille mm. maalauksia ja grafiikkaa. Tarkemmat näyttelytiedot löytyvät Äänekosken kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.aanekoski.fi/taidemuseo

Kiitän teitä jokaista kuluneesta vuodesta ja toivotan sydämellistä joulunaikaa sekä alkavaa vuotta 2023. Tapaamisiin taidemuseolla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti