perjantai 23. maaliskuuta 2018

Montako tipua ennättää kuoriutua ensi sunnuntaiksi 25.3.

Jänskättää kovasti, montako tällaista tipua ennättää kuoriutua Sirpa Hasan kanalassa ennen kuin taidemuseolla juhlistetaan kevättä ja tulevaa pääsiäistä sunnuntaina 25.3. klo 11-16. Kuva Sirpa Hasa.

Mielenkiinnolla ja innolla odotan, minkälaisia tipusia sunnuntaiksi kuoriutuu, sillä untuvikot pääsevät heti elämänsä ensi metreillä esiintymään - toivottavasti suurelle vierasjoukolle - sunnuntaina 25.3. Äänekosken taidemuseolla, missä ovet ovat avoinna klo 11-16. Tervetuloa!


Matkalla kevääseen -tapahtumaan on vapaa pääsy, myös itse näyttelyyn, mutta kannattaa muistaa varata käteistä mukaan, sillä taidemuseolla on myynnissä Sirpa Hasan, Elina Jurvelan ja Päivi Pullin pisanka- ja origamimunia, munanmaalaustarvikkeita, pääsiäiskortteja, Kalevi Kolun pajutöitä, Soile Aartialan kukka- ja munakoristeita, Hasa Designin tarjottimia ja batikkia. Piia Kiviahon pop up -kahvilasta voi ostaa mukaan leivonnaisia mutta paikan päällä voi nauttia myös sunnuntaikahvit leivonnaisineen. Sanna Kiviaho esiintyy (laulu) tapahtumassa klo 12 ja klo 14.


Myyntitapahtuman lisäksi munanmaalauksesta kiinnostuneilla on mahdollisuus osallistua Elina Jurvelan ja Päivi Pullin ohjaamaan pisankatyöpajaan klo 11-16. Materiaaleista peritään pieni maksu, muuta maksua ei ole. Tervetuloa mukaan iloiseen tapahtumaan nauttimaan niin silmänruoasta kuin makoisista herkkupaloista kahvin kera.


Äänekosken taidemuseo, Kuhnamontie 1, 44100 Äänekoski


Edit: Kaunis kiitos kaikille eilisen sunnuntain 25.3. tapahtumaan osallistuneille, niin vieraillemme kuin tapahtuman järjestäjille. Päivä oli kaikin puolin onnistunut, kynnys taidemuseokäynnille on madaltunut huomattavasti. Ihanan kiireisen iltapäivän aikana saimme kirjattua ylös 127 vierailijaa. Tervetuloa jatkossakin! P.S. Tipusia kuoriutui sunnuntaihin mennessä kahdeksan kappaletta. Olivat niin kertakaikkisen suloisia sirkuttajia!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti