keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Kootut ajatukset siitä, kuinka onnistuimme

Viime sunnuntainen pääsiäisen tapahtumapäivä taidemuseolla keräsi yllätyksellisen suuren kävijämäärän, 127 kävijää, mistä taidemuseo kiittää ja kumartaa :) Päivä oli onnistunut, ainakin, kun kuunteli iloista puheensorinaa, naurua ja katseli leppoisaa tunnelmaa. Sirpa Hasan pikkutiput taisivat varastaa kaiken huomion, kun olivat niin kertakaikkisen suloisia.
Kahdeksan pikkutipua ennätti kuoriutua sunnuntaihin mennessä. Tässä suloinen ryhmä hellyttävän debyyttinsä alkumetreillä. Kuva Katri Ahola.
Pikkutipujen lisäksi vieraita kiinnosti kovasti munanmaalaus(pisanka)työpaja, johon saattoi osallistua non stoppina ja ihan "kylmiltäänkin", sillä pajan ohjaajina toimivat kokeneet "konkarimaalarit" Elina Jurvela ja Päivi Pulli.  
Päivi Pulli edessä selin, Elina Jurvela Päivin takana käsi pystyssä. Kuva Katri Ahola.
Kuhinaa riitti lähes koko iltapäivän pisankatyöpajan äärellä. Moni innostui munien maalaamisesta ja jäikin kyselemään lisää neuvoja ja vinkkejä sekä tietoa tarvittavista välineistä.
Sähköllä toimiva vahansulatuslaite sekä kistkoja. Kuva Katri Ahola.
Muutama maalattu muna malliksi. Kuva Katri Ahola.
Ensimmäisen kerran järjestettynä tilaisuus veti yleisöä todella hienosti, ja erityisesti pisankatyöpaja herätti laajaa kiinnostusta kädentaitajien keskuudessa.
Ihmettelyä, ihailua ja puheensorinaa. Kuva Katri Ahola.
Iloa ja riemua pääsiäisaikaan vaikkapa Sirpa Hasan maalaamilla munilla. Kuva Katri Ahola.
Äänekosken taidemuseo toivottaa kaikille riemullista pääsiäistä! Museo on avoinna normaalisti kiirastorstaina 29.3. mutta suljettu pääsiäissunnuntaina 1.4.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti