perjantai 29. lokakuuta 2021

Kulttuurisia patoutumia purkamaan taidemuseolle! - Nyt! Taiteilijatapaamisessa su 14.11. klo 12-14 Raija Kuhanen ja Outi Heinonen

Mihin ikinä kirjoitukseen tänä päivänä tarttuukaan, niin huomaa poikkeuksetta sanan patoutuma. Pitkittyneen koronapandemian aikana on syntynyt patoutunutta kysyntää erilaisille tapahtumille, tilaisuuksille ja museoiden näyttelytoiminnalle. Äänekosken taidemuseo on vastannut kysyntään tarjoamalla kiinnostavia näyttelykokonaisuuksia jo vuoden 2020 kesänäyttelystä alkaen. Vuonna 2021 taidemuseon ovi on käynyt yhä tihenevään tahtiin, ja saattaa olla, että uusi kävijäennätys näkee vielä päivänvalon! Toki koronatilannetta on seurattu tarkasti ja varotoimenpiteet otettu huolella huomioon. Kasvomaskeja on käytetty, käsidesiä kulutettu ja ryhmävierailuja pidetty tauolla. 

Vasemmalta alkaen Pää, Seppo Kuorelahti; Irokeesi, Sirkku Jormanainen; Musta Enkeli / Angelo Nero, Alberto Ferretti; Città / Kaupunki, Alberto Ferretti; Nimetön, Jonna Nisu. Kuva Marjo Ahola.

Koskela opiston kuvanveistoryhmän näyttely Muodon vuoksi on avoinna Äänekosken taidemuseolla (Kuhnamontie 1, 44100 Äänekoski) 28.11. saakka, ti, ke, to ja su klo 12-16. Vaihtuvien näyttelyiden tiloissa on esillä yhteensä 28 teosta, joista suuri osa on pronssiveistoksia. Palaute näyttelystä on ollut yksinomaan positiivista, jopa ylistävää, mistä me henkilökuntana olemme olleet erittäin otettuja ja kiitollisia. On ollut hienoa mahdollistaa teosten saaminen esille taidemuseon tiloihin!  

Grandiöösi Pompöösi, Kari Marjo. Kuva Marjo Ahola.

Lämpimästi tervetuloa Äänekosken taidemuseolle ti, ke, to, su klo 12-16 sunnuntaihin 28.11.2021 saakka. Näyttely on pääsymaksullinen, 3/2/0 € tai vapaasti Museokortilla. Myös ryhmävierailut ovat jälleen mahdollisia, ystävälliset tiedustelut p. 0400 115 432 tai p. 0400 439 807.

PS. Muodon vuoksi -näyttelyn yhteydessä su 14.11. klo 12-14 taiteilijatapaaminen, jossa Raija Kuhanen ja Outi Heinonen kertovat näyttelystä ja teosten syntyvaiheista, vapaa pääsy, lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti