maanantai 8. huhtikuuta 2019

Palmusunnuntain pisankatyöpaja, pop up -kahvila ja pikkutiput

Vajaa viikko odotusta mutta sitten, palmusunnuntaina 14.4. avaamme taidemuseon ovet kevätrepäisyyn klo 11, jolloin on mahdollisuus osallistua pisanka-munien maalaustyöpajaan ja taiteilla koristeellisia munia vaikkapa pääsiäisen iloksi. Taitavien ohjaajien avulla onnistut varmasti koristelemaan itsellesi mieluisan pääsiäiskoristeen vain pienellä materiaalimaksulla. Työpaja toimii nonstoppina koko tapahtuman ajan klo 16:een saakka. Mukana myös temperamaalausmenetelmän esittelyä, temperaa käytetään ikonitaiteessa.

Värejä ja kuviomalleja on yhtä monta kuin tekijääkin. Tervetuloa kokeilemaan pisanka-tekniikkaa!

Pop up -kahvila palvelee myös koko tapahtuman ajan kahvi- ja leivosnälkäisiä, ja taidemuseon auditoriossa voi kahvia nauttiessaan seurata samalla vaikkapa pisanka-munien valmistumista.

Viime vuonna kahvi tarjoiltiin muumimukeista, mitenkä lienee tänä vuonna?
Tule katsomaan ja kahvittelemaan!

Ehkä eniten tässä jänskättää, kuinka Sirpa Hasan tiput ennättävät kuoriutua palmusunnuntaiksi. Ja kuinka monta tipua saamme taidemuseolle ihailtavaksi. Juurikin nuo pienet tipupalleroiset tekevät pääsiäisestä niin pääsiäisen.

Viime vuonna munista kuoriutui erivärisiä kirjavia tipuja.
Kuinkahan tällä kertaa käy? Tule ihmettelemään!

Tapahtumassa on myytävänä myös tarvikkeita munan värjäykseen ja koristeluun, toki myynnissä on myös valmiita koristeltuja pisankoja ja origameja eli washi-paperilla päällystettyjä kananmunia. Myynti vain käteisellä. Tule valitsemaan omasi ja aloita pääsiäisen odotus palmusunnuntain tapahtumalla Äänekosken taidemuseolla 14.4. klo 11-16. Tapahtuman ajan Pisankat ja pyhät kuvat -näyttelyyn on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti